حسین کاشفی عضو حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در گفتگو با «اطلاعات آنلاین» می گوید: دولت چهاردهم پیش از هر برنامه ای باید اولین اولویت خود را اتحاد و انسجام ملی در فضای داخلی بداند تا از این طریق بتواند مشکلات را کنترل، مهار و حل و فصل کند.
وی تاکید می کند: اقتصاد شاخص اول پیشرفت و توسعه است و اگر این حوزه مهم به سامان نرسد، هیچ دستاورد دیگری را موفقیت نمیشمارند؛ بنابراین دولت چهاردهم باید در قدم اول با رجوع به کارشناسان زبده و شناخته شده اقتصادی به نقشه راه برسند و با اجرایی کردن آن بتوانند حتی المقدور فضای به هم ریخته اقتصادی را ترمیم کنند.
به گفته وی با انسجام ملی می توان برنامههای مختلفی را برای برون رفت از شرایط و وضعیت موجود اجرایی کرد.
وی در ادامه میگوید: همه میدانیم دکترین سیاست خارجی از سوی سطوح کلان نظام تنظیم می شود و دولت به تنهایی نمیتواند درباره تعامل با دنیا تصمیم گیری کند. با این حال مهم است که دولتمردان از چه میزان توانایی و تجربه برخوردار باشند تا بتوانند اوضاع را حتی المقدور بهبود ببخشند.
کاشفی تاکید می کند: اینکه دولت با سایر ارگانهای حاکمیتی چه نوع همکاری و تعاملی داشته باشد، اهمیت بسیار فوق العادهای دارد. متاسفانه وقتی دولت اصلاح طلب در ایران روی کار باشد، بعضا مشاهده میشود مجلس و برخی از نهادهای حاکمیتی بنا را بر تقابل با دولت میگذارند. طبعا در این بین مصالح و منافع عمومی زیان میبیند؛ بنابراین باید فضایی در ساختار داخلی به وجود بیاید تا همه دستگاهها در کنار هم فقط برای اعتلای کشور تلاش کنند.
وی می گوید: مردم ایران مشکلات زیادی را در حوزه معیشت دارند و به همین دلیل بر دولت و البته مجلس و نهادهای دیگر لازم است، همهِ تلاش شان را به کار بگیرند تا با بهره گیری از پتانسیل موجود در کشور بتوانند مشکلات موجود در جامعه را کمرنگ کنند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه بر این نکته اشاره می کند که کسی که رییس دولت میشود رای بالایی از مردم گرفته است و به همین دلیل این امکان را دارد که هر کاری که برای اصلاح امور لازم است، انجام بدهد.
وی یادآور می شود: فساد در لایه لایههای کشور رسوخ کرده است که این در همه دورهها هزینههای زیادی را تحمیل کرده است. درباره اینکه چطور می توان از سوءاستفاده ها ممانعت به عمل آورد؟ باید از افراد دارای کارنامه استفاده کرد تا آنها هم افراد سالم را انتخاب کنند تا از این طریق بابِ فساد بسته شود. البته نهادهای نظارتی هم باید جدیت بیشتری فعالیت کنند.