سه‌شنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۲
نظرات: ۰
۰
-

یک عضو هیئت علمی دانشکده دانشگاه علامه طباطبایی می گوید: رئیس دولت جدید باید ایده خود برای باز شدن گره رابطه با نظام بین‌الملل را با مردم در میان بگذارد.

محمد قلی یوسفی، تحلیلگر اقتصادی در گفتگو با «اطلاعات آنلاین» با اشاره به نابسامانی در حوزه اقتصادی می‌گوید: قانونی نانوشته در علم اقتصاد رأی به این می‌دهد که «الزام اصلی توسعه، تجارت با دنیا است» تا بتوانیم اینطور نتیجه‌گیری کنیم، نهاد دولت ساختار مدیریتی ایران اختیار و استقلال لازم را برای تلاش جهت رفع موانع اقتصادی ندارد. در واقع بحران اقتصادی ریشه در سیاست خارجی دارد و دولت‌ها فقط می‌توانند تأثیرگذاری کمی در شرایط به هم ریخته اقتصادی داشته باشند.

عضو هیئت علمی دانشکده دانشگاه علامه طباطبایی می‌افزاید: لازم است دولت جدید به مردم گزارش بدهد، برای باز شدن گره رابطه با نظام بین‌الملل چه ایده و فکری در سر می‌پروراند. در واقع تا نتوانیم، تحریم‌ها را برداریم و همچنین تا نخواهیم به معاهده‌های بین‌المللی بپیوندیم، روال اقتصادی بر سر همین قرار ضرر رسان باقی خواهد ماند.

پزشکیان ایده خود را برای گره گشایی از اقتصاد با مردم در میان بگذارد

به گفته وی، اگر دولتمردان کابینه پزشکیان با تدبیر و کارشناس باشند، می‌توانند حتی المقدور شرایط را تلطیف کنند. 

این کارشناس اقتصادی ادامه می‌دهد: نکته مهم دیگر این است که رییس جمهور منتخب به هنگام انتخاب افراد کابینه و همچنین استانداران یا مدیران کل به سابقه جریانی افراد توجه نکند و شایستگی ها را در نظر بگیرد. در دولت سیزدهم با این رویکرد مواجه بودیم که اکثر مدیرانش را از جمع دانشگاه امام صادق دعوت کرده بود و با نوعی ناکارآمدی روبرو شویم که در چهل و چند سال حکمرانی بی سابقه بود. در واقع از مجموعه‌ای که از تجربه و تخصص تهی است، نمی‌توانیم توقع تزریق آرامش به جامعه داشته باشیم.

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی