سه‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
نظرات: ۰
۰
-

رئیس پلیس راهور تهران گفت: بیشترین علل وقوع تصادفات در شهر تهران در تابستان سال گذشته به ترتیب مربوط به عدم توجه به جلو با ۳۴ درصد و عدم رعایت حق تقدم عبور با ۱۶درصد بوده است.

تسنیم نوشت: سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور؛ رئیس پلیس راهور تهران بزرگ دلایل اصلی تصادفات سال گذشته تهران را در فصل تابستان بررسی و اظهار کرد: بیشترین علل وقوع تصادفات در شهر تهران و در تابستان سال گذشته به ترتیب مربوط به عدم توجه به جلو با 34 درصد، عدم رعایت حق تقدم عبور با 16 درصد، تغییر مسیرهای ناگهانی 11 درصد و حرکت با دنده عقب با 10 درصد و مابقی علل‌ها نیز 29 درصد از علل تصادفات را به خود اختصاص داده‌اند.

وی ادامه داد: بر همین اساس عدم توجه به جلو بیشترین نقش و رتبه اول را در تصادفات شهر تهران در تابستان گذشته داشته است.

سرهنگ موسوی‌پور گفت: همچنین در این بازه زمانی (تابستان 1402) میزان کل تصادفات فوتی 175 نفر، کل تصادفات جرحی 6135 نفر و میزان کل تصادفات خسارتی 23996 مورد بوده است .

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: موتورسواران یکی از کاربران آسیب‌پذیر در تصادفات هستند که با کوچک‌ترین بی‌احتیاطی جان خود و ترک‌نشین و حتی دیگر عابرین پیاده را به خطر می‌اندازند و در صورت واژگونی تصادف آنها به جرحی و فوتی تبدیل می‌شود.

وی گفت: در آمار اعلام شده، متاسفانه تصادفات فوتی موتورسواران 94 نفر، تصادفات جرحی آنها 3943 نفر و میزان تصادفات خسارتی موتورسواران 3084 مورد در تابستان سال گذشته بوده است.

سرهنگ موسوی‌پور اظهار کرد: عدم توجه به جلو از سوی رانندگان تهرانی، اولین علت وقوع تصادفات است که لازم است رانندگان حین رانندگی فقط توجه به جلو داشته باشند و از انجام هرگونه اقدامی مانند خوردن و آشامیدن، صحبت با تلفن همراه، استعمال دخانیات و صحبت با سرنشینان خودرو که حواس آنان را از رانندگی پرت می‌کند، جداً خودداری کنند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در پایان با اشاره به فصل گرما و لازمه توجه موتورسواران به اهمیت استفاده از کلاه ایمنی، به راکبین موتورسیکلت نیز توصیه کرد که حتماً قبل از روشن کردن این وسیله نقلیه از کلاه ایمنی استاندارد استفاده کرده و در روز چراغ موتورسیکلت را جهت بهتر دیده شدن توسط دیگر رانندگان روشن نگه دارند تا شاهد تصادفات دلخراش نباشیم.

 

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی