پنجشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵
نظرات: ۱۵
۲
-
قیمت واقعی گندم مشخص شد

هاشمی قیمت تمام شده و منطقی خرید تضمینی هرکیلو گندم را ۲۵ هزارتومان اعلام کرد و افزود: با افزایش ۱۰ درصدی نرخ خرید تضمینی، شورای قیمت گذاری و قانون خرید تضمینی معنا ندارد چراکه براساس کمیته کارشناسی و تشکل های عضو شورا، قیمت خرید گندم با احتساب هزینه های تولید کود و سم و ادوات کشاورزی و تورم اعلامی ۳۵ درصد بالاتر از این رقم است.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: علیقلی ایمانی، مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از ۱۱ میلیون و ۸۵۰ هزارتن گندم با ارزش ۲۰۸ همت از کشاورزان خریداری شده که نسبت به سال قبل یک میلیون و ۶۱۳ هزارتن معادل ۱۶ درصد رشد داشته است.

به گفته او با توجه به پرداختی اخیر ۱۲۱ همت از مطالبات گندمکاران پرداخت و ۸۸ همت باقی مانده است که طبق وعده مسئولان تا پایان شهریور باقی مانده مطالبات پرداخت می‌شود.

ایمانی ادامه داد: معاون اول رئیس جمهور در همایش کشت پاییزه وعده پرداخت بیش از ۸۵ درصد مطالبات گندمکاران طی روزهای آتی را دادند که انتظار می رود این امر محقق شود.

افزایش ۱۰ درصدی قیمت خرید تضمینی گندم منطقی نیست

 مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه کشت و خرید در مناطق سرد و کوهپایه ای ادامه دارد، افزود: برآوردها حاکی از آن است که میزان خرید تضمینی به ۱۲ میلیون تن برسد که در صورت تحقق تولید بیش از ۱۴.۵ میلیون تن است.

او با بیان اینکه افزایش ۱۰ درصدی قیمت خرید تضمینی گندم در سال زراعی جدید منطقی نیست، گفت: براساس قانون خرید تضمینی که مصوبه مجلس و تایید شورای نگهبان است، نرخ محصولات مطابق با تورم ۳۵ درصد باید افزایش یابد و به هیچ عنوان افزایش ۱۰ درصدی معنا و مفهوم ندارد و ظلم آشکار به کشاورزان است. 

هاشمی قیمت تمام شده و منطقی خرید تضمینی هرکیلو گندم را ۲۵ هزارتومان اعلام کرد و افزود: با افزایش ۱۰ درصدی نرخ خرید تضمینی، شورای قیمت گذاری و قانون خرید تضمینی معنا ندارد چراکه براساس کمیته کارشناسی و تشکل های عضو شورا، قیمت خرید گندم با احتساب هزینه های تولید کود و سم و ادوات کشاورزی و تورم اعلامی ۳۵ درصد بالاتر از این رقم است.

آغاز کشت گندم مناطق سردسیر طی روزهای آتی

رئیس بنیاد ملی گندمکاران درباره آخرین وضعیت کشت در سال زراعی جدید گفت: کشت گندم سال زراعی جدید برای مناطق سرد طی روزهای آتی آغاز می شود، درحالیکه کشاورزان  مطالباتشان را دریافت نکردند و اطلاعی از نرخ ندارند که  تعلل در عدم پرداخت به موقع می تواند بر تاخیر کشت اثر بگذارد.

ایمانی از افزایش چشمگیر قیمت کود اوره خبر داد و گفت: سال گذشته قیمت یک پاکت کود اوره به ۱۵۳هزارتومان بود که اکنون به ۳۹۵ هزارتومان رسیده است که به رغم سیاست های مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید داخل، این امر صورت نمی گیرد  و حمایت از تولید داخل تنها به ۲ شرکت خودروسازی داخل معطوف شده است. 

مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه کشاورزان محکوم به تولید هستند، افزود:  کشاورز برای گذراندن معیشت محکوم به تولید هستند چراکه شغل دیگری ندارند و تنها با رها کردن روستاها به حاشیه شهرها روی می آورند که این امر معضل شهرنشینی ایجاد می‌کنند.

او  با اشاره به راهکارهای پایداری در تولید گندم گفت: تامین کافی کودهای شیمیایی، سرمایه در گردش و کمک از طریق سیستم بانکی به منظور تامین نقدینگی خرید ادوات، توسعه مکانیزاسیون، تامین بذر مناسب و اصلاح شده، اعلام قیمت به موقع و منصفانه و وعده پرداخت به موقع مطالبات منجر به پایداری در تولید و خودکفایی می‌شود و ایراد در هریک از این عوامل موجب شده تا مجدد واردکننده شویم.

شما چه نظری دارید؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 / 400
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 6
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • ایوب IR ۰۰:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۶
    ظلم اشکار به کشاورز در ایران هیچ کمکی به تولید کننده نمیشه بلکه سنگ اندازی ادارات هم اذیت و ازارشون میده.تو ایران فقط به ایرانخودرو سایپا کمک میشه اونم سالی ۱۰بار گران می کنند چون متعلق بدولت هستش.من خودم انبوه سازم دریغ از هزار تومان وام سالی ۵۰واحد تحویل میدم الخصوص شهرداری شده یه معظلل بزرگ بعد ادارات اب و برق و گاز مخصوصا برق و اب باید ۶ماه بدوی.تو ایران بجای اینکه کمک به تولید کننده بشه.دارن یکی پس از دیگری نابودشون می کنند چرا که مسول یا ریس کاردان و باسواد نداریم انبوه سازی ۸۰۰شغل و ایتم داره.الانم شهرداری شده بدبختی .نظام مهندسی یه مجوز یکسال پایانکار دوسال باید بدوی.کجای دنیا اینجور تولید کننده را نابود می کنند بجز ایران.هر روز گران کردن مصالح
  • غلام IR ۱۱:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۶
    این اعلام قیمت گندم قبل از کاشت یک ترفندیه برای فروش بذر گندم به بالاترین قیمت یعنی کیلویی ۳۰ ت از طرف دولت
  • محمد IR ۱۳:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۶
    موقع خرید گندم برا کلشت کشاورز شروع شده دولت بلده قیمت میبره بالا پول ننقد میگیره ولی موقع خرید بهاانه میارن قیمت کم و هنوز پول طلب گندم کار ندادن بغد میخان مملکت چرخ بچرخه خداوند ازتون نگذره که این همه ظالمین
  • بی همتا IR ۲۱:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۶
    فقط زورتان به کشاورز رسیده دیوار کوتاه‌تر از کشاورز وجود ندارد اگر راست میگید رو باقی قیمت احتاسکنترل داشته باشید هما چ سر به فلک کشیده کشاورز نمیتونه با تورم خودش تطبیق بده اکثرا با گرانی برای خودشان اجناس گران میکنن
  • جهان. ش SG ۲۳:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۶
    سلام آقایان مسوول شما باید حامی کشاورز باشید که دلگرم بشوند تولید را بالا ببرند والا با این دیر پرداخت کردن مطالبات و قیمت پایین نرخ نباید منتظر کشت وکلر آنها بود و نرخ پایین تر از ۲۵ هزار تومان در آینده برای کشاورز سودی ندارد والسلام
  • سورابلالیسردارسازندگی واقعی IR ۲۳:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۶
    البته بایدزوددولت ب کشاورز پول دهد کدستخالیس ونمیتواند گندم تولیدکند بارستخالی وبلید دست گدای روب اجنبی درازکنی؟
  • مهدی پناهی IR ۰۱:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۷
    کود کجا ،395000تومانه کودی الان 900هزارتومانه

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب