به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از ام اس ان، اگرچه این داستان را کسی باور نمیکند اما از ۱۹۴۳ تا سال ۱۹۹۳ اغلب افرادی که اتفاقی درپوش {کلاهک}خودکار بیک را قورت میدادند، بر اثر خفگی جان میباختند. تا اینکه سازندگان خودکار بیک، حفرهای را انتهای درپوش خودکار تعبیه کردند که باعث شد تا جان این افراد نجات پیدا کند.
در واقع با ایجاد حفره، راه عبور و مرور هوا علی رغم قورت دادن درپوش خودکار باز شده و بدین ترتیب فرد خفه نمیشد.
شاید خنده تان بگیرد اما خودکار بیک یک اختراع انقلابی و یک محصول کارآمد بوده که از ۱۹۴۳ بدین سو به سختی طراحی خود را تغییر داده است.
بدنه خودکار بیک از پلاستیک ساخته شده و دارای حفرههای کوچکی است. در داخل آن، لوله ای با جوهر و در نوک آن، یک میکروگلوله پلاستیکی وجود دارد.
درپوش خودکار یا همان کلاهکی که از نوک قلم محافظت میکند، اجزای این مکانیسم ساده و در عین حال پیچیده را تکمیل میکند.
تنها چیزی که از زمان ساخت این خودکار مبتکرانه در طراحی آن تغییر کرده است، تعبیه حفره در نوک کلاهک است که قبل از سال ۱۹۹۳ وجود نداشت.
البته دو دلیل برای این نوآوری وجود دارد. اولین و مهمترین چیز این است که زندگی را نجات دهید. بسیاری از افراد کلاهک قلم را در دهان خود می گذارند و در نهایت به اشتباه آن را می بلعند.
با اضافه شدن حفره به درب، در صورت خفگی، سازنده حداقل ورود هوا را تضمین کرده، بنابراین از خطر خفگی جلوگیری میکند.
همه فکر میکنند برای قورت دادن کلاهک خودکار بیک باید خیلی دست و پا چلفتی باشید، اما این اتفاق خیلی وقتها میافتد!
دلیل دیگر تعبیه حفره در انتهای درب خودکار مربوط به فشار است. به عنوان مثال مانند بلند شدن هواپیما از زمین، دهانه در نوک درپوش به تعادل فشار داخل خودکار با فشار بیرون کمک میکند.
اساساً این حفره به هوا اجازه خروج میدهد تا قلم منفجر نشده و جوهر به همه جا نپاشد.
و در نهایت، یک واقعیت جالب در مورد خودکار بیک که در سراسر جهان استفاده میشود این است که جوهر آن معادل ۳ کیلومتر مینویسد و به پایان میرسد.