چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۵:۴۶
نظرات: ۰
۰
-

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت : در دوره فعلی قوه قضائیه ۲ هزار موضوع به عنوان گلوگاه‌های فساد مورد بررسی قرار گرفت و از این تعداد ۲۱۳ گلوگاه مهم شناسایی و احصا شد.

اطلاعات نوشت: ذبیح‌الله خدائیان در مراسم تودیع و معارفه بازرسان ‌کل قدیم و جدید استان قزوین، با بیان این که پارسال با رویکرد پیشگیرانه، شاهد بازگشت ۳۸۸ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال بودیم، افزود: موارد شناسایی شده فساد را در اختیار مسئولان قرار داده‌ایم و اعلام کرده‌ایم تا زمانی که گلوگاه‌ها مسدود نشوند، فساد خواهیم داشت.

وی بر لزوم سلب اجازه امضای طلایی از مدیران تاکیدکرد و گفت : اگر قصد مبارزه جدی با فساد داریم، باید امضای طلایی از مدیران را حذف کنیم و هرگاه تشخیص موضوعات بر عهده یک‌ فرد قرار گیرد، فساد اداری ایجاد می‌شود.

خدائیان علت پرداخت و دریافت رشوه را عدم شفافیت دستگاه‌ها دانست و اظهارداشت:  به همه مدیران بازرسی در استان‌ها اعلام کرده‌ایم باید وضع تمامی ادارات ارزیابی و مسئولیت آن ها به مدیر جدید سپرده شود تا دیگر مدیران نتوانند عدم مسئولیت‌پذیری خود را به مدیران قبلی ربط دهند . رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به این که سیاست های انقباضی بانک‌ها برای صنایع مشکلاتی ایجاد کرده اند، گفت: بانک‌ها به دلیل مهار تورم، سیاست انقباضی را پیش گرفته‌اند که برای صنایع مشکلاتی را به وجود آورده است. خدائیان بسیاری از مشکلات واحدهای تولیدی را مربوط به سیستم بانکی دانست و افزود : در شرایط کنونی واحدهای تولیدی و صنعتی به حمایت نیاز دارند و اگر حمایت نشوند با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند.

وی تاکیدکرد: استان قزوین ۷۰۰ واحد تعطیل دارد و ۳۰۰  تا ۴۰۰  واحد هم نیمه فعال هستند که این آمار یک زنگ خطر است. خدائیان تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی را راهکاری برای حمایت از واحد های تولیدی  دانست و اظهارداشت: دستگاه قضایی در راستای حمایت از دولت ،از واحدهای تولیدی و صنعتی هم حمایت می کند .

وی بخشی‌نگری را از معضلات و دغدغه‌های واحدهای صنعتی و تولیدی  خواند و با بیان این که مبنا و دغدغه رهبرمعظم  انقلاب معیشت و اقتصاد است، افزود: موضوع معیشت و اقتصاد باید در اولویت همه دستگاه‌ها و مسئولان باشد. رئیس سازمان بازرسی کل کشور با  اشاره به این که دامنه نظارت سازمان بازرسی شامل تمامی دستگاه‌های اجرایی، نظامی، انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی است، گفت: دستگاه‌ها مکلف هستند همکاری‌های مورد نیاز را در تمامی ابعاد با سازمان بازرسی داشته باشند. در این مراسم با قدردانی از سعید اقبالی، ابوالفضل خمسه به عنوان بازرس کل استان قزوین معرفی شد.

مبارزه با فساد نصحیت بردار نیست

شهیدان برای از بین رفتن اختلاس، رشوه، انحرافات بودجه‌ای و تضییع حقوق بیت المال جان خود را فدا کردند همچنین رئیس کل دادگستری استان قزوین در این مراسم گفت: جلوگیری از فساد نصیحت بردار نیست و باید به طور هماهنگ، قاعده‌مند و علمی با آن مبارزه شود،  زیرا رهبرمعظم انقلاب هم از این موضوع به عنوان اژدهای هفت سر یاد می‌کنند.

حجت الاسلام علی مصطفوی نیا افزود: وضع فساد از قرص، شربت و آمپول گذشته و نوبت به عمل جراحی رسیده است و باید برای مبارزه با فساد دست به کار شویم و مواظب باشیم دستگاه‌های نظارتی و قضایی استان را در مقابله با فساد ضعیف نشان ندهند .

وی ادامه داد: مردم استان قزوین از دستگاه قضایی انتظارات بسیاری دارند و موضوع پیشگیری در این باره برای ما یک اصل اساسی و حیاتی به شمار می رود و قانون و دستگاه‌های اجرایی هم باید برای مردم فعال باشند.

مصطفوی نیا بر سلامت نظام اداری تاکید کرد و افزود: اگر نظام اداری سست باشد، نظام سیاسی هم سست خواهد شد، لذا تبیین و روشنگری قوانین امری لازم و ضروری به حساب می آید.  وی تاکید کرد: وظیفه دستگاه نظارتی این است که واقعیت‌ها را برای مدیران و دستگاه‌ها بیان کند و زمانی که این واقعیت ها بیان شد نباید برای خطاهای انجام شده توجیه گر باشیم ، زیرا این مساله برخلاف منویات رهبر معظم انقلاب است.
مصطفوی نیا افزود: شهیدان برای از بین رفتن اختلاس، رشوه، انحرافات بودجه‌ای و تضییع حقوق بیت المال جان خود را فدا کردند و این مسائل برای آن ها بسیار مهم بود ،لذا برای حفظ ارزش‌های اسلامی فدایی انقلاب شدند.

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب