اسماعیل گرامیمقدم، فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتوگو با «اعتماد» درباره حاشیههایی که تندروها برای دولت میسازند، میگوید: «آقای پزشکیان و دولت ایشان حدودا ۵ ماه است که روی کار آمدهاند. در همه جای جهان ماههای ابتدایی تشکیل دولتها، زمان بررسی وضعیت، پایش شرایط و تحلیل اوضاع است. دولت چهاردهم هم چنین شرایطی دارد. دولت تازه توجیه شده که کاستیها، مشکلات و بحرانهای ایجاد شده توسط دولت قبلی، چه عمق و وسعتی دارد. امروز دولت پزشکیان وارث همه بیتدبیریهای دولتهای قبل است. بدون تردید ناترازی انرژی، ناترازی بودجه، مشکلات ارزی، فقر گسترده، شکاف در قدرت خرید مردم، گرانی مسکن و...در دولت چهاردهم ایجاد نشدهاند و ناشی از عملکرد دولت اصولگرای قبلی است. با وجود اینکه دولت وارد زمستان سختی شده، اما نهایت تلاش خود را به کار گرفته تا با کمترین تبعات از این بحرانها عبور کند.»
گرامیمقدم در پاسخ به این پرسش که حاشیهسازیها علیه دولت به نفع کدام افراد و گروههاست؟ میگوید: «استعفای پزشکیان بدون تردید به نفع مردم و کشور نیست، بلکه به نفع گروههای تندرو و رادیکالی است که در طول سالها و دهههای اخیر همواره برای مردم هزینههای فزاینده ساختهاند. آنها هستند که در شیپور استعفای پزشکیان میدمند. مردم اما به این فریادها و حاشیهها توجه نمیکنند، چراکه عملکرد این جریانات تندرو در دولتهای احمدینژاد و دولت سیزدهم ثبت و ضبط شده است. مردم از یاد نبردهاند که اشتباهات این گروهها در ماجراهایی چون کرسنت و پرونده هستهای و تحریمهای سازمان ملل چه بر سر این کشور آورده است. رییسجمهوری که خطاب به شورای امنیت سازمان ملل میگفت آنقدر قطعنامه علیه ایران صادر کنید تا قطعنامهدانتان پاره شود! همین گروههای تندرو هم برای این اظهارات هورا میکشیدند و گوینده آن را تشویق میکردند.»
او یادآور میشود: «این جریانات تلاش میکنند با ایجاد فضای کاذب و انتشار اخبار کذب، چوب لای چرخ دولت گذاشته و کشور را دچار بحران سازند. این مواضع اما نه فقط به دولت ضربه میزند، بلکه مواضع حاکمیت در خارج از کشور را تضعیف میکند. در شرایط کنونی هر جریانی که برای دولت و مدیران اجرایی حاشیه میسازد و بر آتش اختلافات میدمد، فقط به دنبال کاسبکاری و سودجویی هستند و این گروهها تصور میکنند اگر به رییسجمهور و دولت فشار وارد سازند، عملکرد دولت را تحتالشعاع قرار میدهند. اما آقای پزشکیان و اعضای کابینه ایشان، مردم میدانهای سخت هستند، با دشواریها مقابله میکنند و مشکلات را در مسیر کاهش قرار میدهند. مشکلاتی که ریشه بروز آنها همین بانیان طرح استعفای رییسجمهور هستند.» گرامیمقدم میگوید: «جای تاسف دارد که نهادهای نظارتی با این طیفها برخوردی ندارند. در شرایطی که طیفهای اصلاحطلب و میانهرو امکان برگزاری هیچ گونه تجمعی حتی بهرغم درخواستهای متعدد را ندارند. جریانات تندرو هر روز تجمع مخربی را علیه رییس یکی از قوای کشور، رییسجمهور و وزرای کابینه برگزار کرده و حاشیهسازی میکنند، بدون اینکه کسی به آنها بگوید بالای چشمتان ابرو است! در شرایطی که ایران با تهدیدهای فزاینده خارجی مواجه است. طرح بحث استعفای پزشکیان، کشور را با مشکلات عدیدهای مواجه میسازد.»