چهارشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۳
نظرات: ۰
۰
-
واکنش روحانی به رد صلاحیت خود چه بود؟

حسن روحانی بدون شک این روز‌ها را پیش بینی می‌کرد که در اولین بیانیه بعد از کاندیداتوری در انتخابات مجلس خبرگان گفت؛ «حرکت در مسیری سخت و ناهموار را آغاز کردم و نمی‌توان کنج عافیت و عزلت ترجیح دهم»

خبر آنلاین نوشت: پس از رد صلاحیت روحانی دو احتمال وجود دارد؛ اول این که اتفاقاتی مانند تجدید نظر شورای نگهبان یا حکم حکومتی برای تایید صلاحیت روحانی صورت پذیرد.

احتمال دوم هم، ادامه همین وضعیت است؛ یعنی که هیچ اتفاق تازه‌ای رخ ندهد و رد صلاحیت روحانی پابرجا بماند.

اما آنچه مسلم است، با توجه به خط حرکتی روحانی در مدت پس از ثبت‌نام برای خبرگان که تلاش و ترغیب برای بالا بردن مشارکت است، بنظر نمی‌رسد بخواهد واکنشی تند، مطابق میل تندروها داشته باشد. روحانی خود یکی از افراد شاخص و تاثیرگذار در نظام است و قاعدتا نمی‌توان او را در جایگاه اپوزیسیون قرار داد.

حسن روحانی بدون شک این روزها را پیش بینی می کرد که در اولین بیانیه بعد از کاندیداتوری در انتخابات مجلس خبرگان گفت؛ «حرکت در مسیری سخت و ناهموار را آغاز کردم و نمی‌توان کنج عافیت و عزلت ترجیح دهم»

بخش زیادی تلاش های انتخاباتی روحانی نیز در چارچوب دعوت او از مردم برای مشارکت و نقش آفرینی در انتخابات بود. او تاکید جدی براین نکته داشت که تنها با حضور اکثریت در پای صندوق های رأی جایگاه فعلی اقلیت حاکم متزلزل خواهد شد.

روحانی طی هفته های اخیر نیز در دیدار با استانداران دولت‌های یازدهم و دوازدهم با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره مشارکت در انتخابات گفته بود: «همگان مخاطب بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره انتخابات هستند، هیچ کس نمی‌تواند بگوید من مخ‍اطب فرمایش مقام معظم رهبری نیستم. رهبر انقلاب به همه خطاب کردند باید یک انتخابات پرشور و رقابتی برگزار شود.»

هرچند «اقلیت حاکم» و تندروها حملات تند و همه‌جانبه‌ای را علیه او ترتیب داده بودند و در این سه ماه اخیر شدیدترین کمپین‌ها علیه روحانی را ترتیب دادند، اما بر اساس موضع‌گیری‌هایی که داشته و دارد، روحانی می‌خواهد همچنان برای حضور مردم پای صندوق‌های رای تلاش کند، هرچند که تندروها علاقه‌ای ندارند تا روحانی در لحظه سرنوشت‌ساز که مهمترین وظیفه خبرگان رهبری هم هست، در آن مجلس حاضر باشد.

با این وجود، آنچه از سخنان روحانی در این مدت می‌توان برمی‌آید، تلاش او برای تقویت جمهوریت نظام است؛ جمهوریتی که بنا به گفته خودش از سوی تندروهایی که نظر مردم برایشان مهم نیست در خطر است؛ حالا چه خودش باشد و چه نباشد.

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی