محمد مهاجری، فعال رسانه ای اصولگرا در گفتگویی مفصل با آرمان ملی به برخی حواشی مدیریت جبهه پایداری اشاره کرد که بخش هایی از آن را در ادامه می خوانید:
آقای محصولی دبیرکل فعلی جبهه پایداری از بنیانگذاران خالصسازی بعد از انقلاب است. او شهید باکری را که مجسمه تواضع، تقوا و ایمان بود به دلیل اختلاف نظر سیاسی از سپاه ارومیه حذف کرد.
قبل از انقلاب سازمان منافقین در سال 1354 با ترور افرادی چون شریف واقفی و صمدیه لباف، خالص سازی کرد. در واقع این جریان پیشینه تاریخی دارد.
نوع دیگری از خالص سازی در قالب ردصلاحیتها در انتخابات بروز کرد که متاسفانه شورای نگهبان خواسته یا ناخواسته به عنوان عامل این کار وارد صحنه شد.
کار خالص سازی که امروز توسط جریان تندرو از جمله جبهه پایداری انجام می شود، به همین جا محدود نمی شود. خالص سازها در درون خودشان به جان همدیگر خواهند افتاد و پروسه خالص سازی را ادامه خواهند داد.آینده دیدنی تر از امروز خواهد بود!
ایده خالص سازی بر این اصل استوار است که جریان متصلب - مانند خوارج - فکر میکند فقط خودش درست میاندیشد و هر اندیشه مخالف و منتقدی ناحق و باطل است. ضمن اینکه قدرت را تنها برای خودش مشروع می داند و برای افزایش قدرت ، به هر طریق ممکن متوسل می شود.
چون از نگاه جریان خالصساز ،هدف وسیله را توجیه میکند، یک روز ممکن است حضور مردم برایش موضوعیت داشته باشد و روز دیگر که مردم به او رای ندهند آنها را از صحنه حذف می کند.
در انتخابات سال 1398 و 1400 این جریان کاملا پی برد که بخشی از مردم از صندوق رای قهر کرده اند و اتفاقااحساس کرد که دیگر رای مردم به نفعش نیست و به این نتیجه رسید که میشود از راه یک انتخابات با مشارکت کم به نتیجه مطلوب رسید .
اکنون آقای سعید جلیلی هم قدرت در سایه و هم قدرت در متن دارد. جریان او الان قوه مجریه را در اختیار دارد و دنیال این است که در انتخابات پیشرو ،قوه مقننه ای کاملا خالص تشکیل شود که همین چند نماینده منتقد هم در آن نباشند..
الان آقای سعید جلیلی، جبهه پایداری و دولت (حاصل جمع شان می شود جریان خالص ساز) همگی در یک نقطه اتفاق و اشتراک نظر دارند و آن اینکه انتخابات گسترده و پر مشارکت شکل نگیرد. اقای رئیسجمهور هیچ واکنشی در مورد انتخابات نشان نداده. آقای وزیر کشور یک بار که محبت کرد و واکنش نشان داد و گفت دنبال انتخابات 60 درصدی هستیم. وقتی که وزیر کشور میگوید 60 درصد یعنی حداکثر دنبال انتخابات 20 درصدی است.
امروز انتخابات پرشور باید به یک مطالبه ملی تبدیل شود. اصلاح طلب، اصولگرا یا اعتدالی و هرکس به ایران علاقه دارد مطالبهاش انتخابات پرمشارکت باشد و همه فشار خود را برای تحقق آن وارد کند. الان زمان قهر نیست؛ همه باید وسط باشند. البته اگر بعدها معلوم شد همه راهها را بسته اند هرکس می تواند تصمیمش را بگیرد. اما الان هنوز همه دریچه ها بسته نیست.
جریان خالص ساز در سال 92 با ردصلاحیت هاشمی دنبال برگزاری انتخاباتی مانند 1400 بود که با همه هوشمندی اش نتوانست آن را اجرایی کند و با آمدن حسن روحانی نقشه اش برآب شد. باید تلاش کرد تجربه 92و96 تکرار شود.
اگر جریاناتی که قدرت و مشروعیت قدرت را در صندوق رای می بینند،سکوت و قهر کنند جریان خالص ساز از هم اکنون پیروز انتخابات است، اما اگر آنها پای کار بیایند و بر فرض جریان خالصساز و دولت سفت بایستند که هیچکس غیر از خودشان وارد انتخابات مجلس نشود آن زمان حجت بر همه تمام است .خواهند گفت که ما زحمت خود را کشیدیم ولی برخی دوست نداشتند که مجلس قوی و بدرد بخوری تشکیل شود.